Попълнете нашия онлайн тест за оценка на риска от сънна апнея.

За медицински център Инспиро

За нас

Добре дошли в Медицински Център INSPIRO!

Медицински център INSPIRO е специализиран в диагностиката, лечението и профилактиката на белодробни болести и нарушения на съня. Мисията на Медицински център INSPIRO е да се превърне във водещо лечебно заведение в България, предоставящо квалифицирана медицинска грижа от най-високо ниво, благодарение на нашия млад и опитен екип от доказани специалисти. В медицински център INSPIRO работи опитен екип от пулмолози, както и специалисти по медицина на съня, сертифицирани от престижни европейски институции. Фокусът ни върху белодробното здраве и медицината на съня се допълва от свързани специалности, които ни позволяват да предоставим комплексна услуга на нашите пациенти. В нашия екип можете да намерите и кардиолог, алерголог, детски пулмолог, педиатър, УНГ специалист, невролог и много други.

Фондация Инспиро

Фондация INSPIRO е основана с мисията да работи в полза на пациенти с белодробни болести. Конкретният повод за създаването на Фондацията е необходимостта от поддържане на достатъчна активност на пулмологичната общност, за да се запълнят всички възможни аспекти на респираторната медицина. Цел на Фондацията е да се осигури по-добро качество на живот на пациентите, по-добро приемане на терапевтичния процес и приспособяването към него, правилна употреба на медикаментите при съобразяване със страничните ефекти от терапията, ссигуряване на удобство и сигурност при лечението на хронично болни, както и осигуряването на хронично болни пациенти с белодробни болести по-широк достъп до медикаменти и апаратни методи, финансирани от бюджета на НЗОК.

„Когато една фондация, е създадена в обществена полза, но се управлява като лична кауза, в работата се влага повече ентусиазъм, сърце и душа.“Проф. Коста Костов

НАШИТЕ ЛЕКАРИ

В МЦ INSPIRO работи мултидисциплинарен екип от доказани специалисти.

МЕДИИТЕ ЗА НАС

Списание инспирo

INSPIRO е списание, което съчетава по изящен начин специализирани текстове и информация в областта на респираторната медицина и болестите на белия дроб, с прецизно поднесен стил на живот и мислене (life style).

За професионално поднесената медицинска информация в обзорни и оригинални статии, студии и изследвания, се грижи ентусиазиран екип, начело с главния редактор проф. Коста Костов. Ние сме доказали своите умения в продължение на цяло десетилетие и в 50 броя на списанието. Списание INSPIRO се радва на голяма и вярна читателска аудитория, която го следва през всичките години от създаването му през 2008 г.

За модерния и издигнат над ограниченията стил на списанието освен постоянните ни сътрудници и гост-редактори принос има и дизайнерът на списанието арх. Красен Кръстев, който превърна INSPIRO в най-разпознаваемата и най-оригинална корица в българския специализиран печат.

Списание INSPIRO се печата на българска кирилица и с това изразяваме нашето предпочитание към красотата на българската кирилица и декларираме позицията си в борбата за утвърждаване на българската кирилица като официален държавен шрифт. Списание ИНСПИРО е форум за сърцати медици, които се изкушават да мислят.

Архив
 • 15
  Лекари
 • 9,000+
  Доволни пациенти
 • 20,000+
  Проведени изследвания
 • 20+
  Награди и отличия