Posted on Leave a comment

Медицински център INSPIRO с нов уебсайт!

медицински център инспиро с нов уебсайт блог статия

Добре дошли в официалния уебсайт на Медицински Център INSPIRO! Вече можете лесно и бързо да запишете час за консултация или изследване в центъра ни за диагностика и лечение на белодробни болести и нарушения на съня!

В нашия уебсайт ще откриете едни от най-добрите специалисти по белодробни болести и медицина на съня в България, като проф. д-р Коста Костов и д-р Петър Чипев.

В лентата отдясно на екрана Ви, бихте могли да намерите телефоните ни за директна връзка с нас, както лесно да откриете адреса ни в София. Не пропускайте възможността да си направите и безплатен онлайн тест за сънна апнея, като попълните нашия въпросник за оценка на риска от сънна апнея!

Публикации и новини

На INSPIRO.BG ще откриете информативни статии, новини и професионални съвети на водещи лекари от различни сфери на медицината. Тук можете да научите всичко необходимо за начина на диагностициране и терапията на множество белодробни болести и проблеми на съня.

Мисията ни е да предоставяме достъпна за всеки информация, която може да подобри живота на страдащите от различни заболявания, обхващайки теми като здраве, терапии, изследвания, лекарства и здравословен начин на живот.

 

Медицински Център INSPIRO – “отношение“ и „грижа“ към пациента не са просто думи!

При нас пациентът е приет със специално отношение и грижа, получавайки пълен диагностичен и терапевтичен цикъл по най-съвременни световни стандарти.

В медицинския ни център се ангажираме се да предоставим най-добрия лекар, който да се погрижи за Вашите нужди, без значение с какъв проблем сте дошли при нас.

Посветени сме в предоставянето на безупречна медицинска грижа за пациенти, които не искат нищо друго освен най-доброто, когато става въпрос за тяхното здраве.

Внимателно подбраният ни екип от лекари е съставен от някой от най-добрите практикуващи специалисти в отделните ни специалности. Те ще обсъдят Вашия случай и в постоянен диалог с Вас ще намерят най-доброто решение за конкретното Ви състояние.

Къде можете да ни откриете

Записването за консултации става както директно през уебсайта ни, така и на адрес:

София 1784
ул. Петър Протич 4
В сградата на очен център „Зора“ – Партер

Можете да позвъните на 0878 67 98 98 или да ни пишете на e-mail: mc@inspiro-bg.com

Още за нас

Екипът на INSPIRO.BG може да се похвали с дългогодишен опит в диагнозата и стадирането на белодробните тумори, както и ендоскопското лечение на трахеобронхиални стенози. В центъра ни ще откриете един от най-добрите екипи от специалисти в диагнозата и лечението на нарушения на дишането по време на сън (обструктивна и централна сънна апнея).Предоставяме консултации с специалисти – алерголози, кардиолози, специалисти по уши-нос и гърло, невролози, гръдни хирурзи и др.