УНГ- уши, нос и гърло в София

УНГ

Преглед при специалист уши, нос и гърло – УНГ София

Проблемите с ушите, носа и гърлото често са болезнени и изискващи комплексно лечение. Медицински център INSPIRO в София предлага специализирани прегледи при висококвалифициран УНГ специалист с многогодишен. Предлагаме съвременно лечение на редица заболявания като тонзилектомия, запушено ухо, синузит, алергии, фактури на челюстите, нарушения на съня, предизвикани от хъркане, както и много други.

УНГ практиката ни включва цялостно изследване на главата и шия, адресирайки състояния на ушни инфекции, загуба на слуха, синусни инфекции, тонзилит, затруднено преглъщане и др.

Как да откриете опитен специалист по уши, нос и гърло в София?

Специалистите ни по уши, нос и гърлото на INSPIRO са едни от най-уважаваните лекари по УНГ на национално ниво. Те предоставят цялостна грижа за Вашето здраве – от профилактични прегледи и УНГ консултации до цялостно лечение при проблеми с ушите, носа и гърлото в клиниката ни в София. Кабинетите ни и клинична лаборатория се намират в центъра ни в гр. София, ул. Петър Протич №4.

Защо да изберете INSPIRO за при заболявания на ушите, носа и гърлото?

Независимо дали имате поставена диагоза, имате нужда от ефективо лечение на конкретно състояние, или просто желаете да сте спокойни, знаейки, че сте напълно здрави, можете разчитате на УНГ лекарите в Медицински център INSPIRO. При нас можете да запишете преглед при специалист уши, нос и гърло в София, в удобен за Вас час.

В Медицинския ни център предлагаме най-новите съвременни лечения на редица състояния. Пациентите ни могат да разчитат на вежлив и обучен медицински персонал, предоставящ най-добрата медицинска грижа, на която магат да разчитат.

Как може да ви помогне УНГ специалистът?

Опитните УНГ-специалисти биха могли да помогнат при следните състояния:

  • Загуба на слуха и увреждания на ухото (инфекции, замаяност, шум в ушите)
  • Алергии (сенна хрема, сезонен ринит и др.)
  • Инфекции (синузит, тонзилит и др.)
  • Наранявания
  • Вродени или придобити аномалии (цепнато небце, изкривена носна преграда, увиснали клепачи, загуба на обоняние)
  • Затруднено преглъщане (затруднено преглъщане)
  • Нарушения на речта (дрезгав глас, ларингит и др.)
  • Доброкачествени (неракови) израстъци и злокачествени (ракови) тумори на носа, синусите, устата, гърлото, ларинкса, горната част на хранопровода, щитовидната жлеза и паращитовидната жлеза (носни полипи, рак на главата и шията)
  • Някои нервни разстройства (парализа на лицевия нерв)
  • Нарушения на съня (сънна апнея, хъркане)

Състоянията на ушите, носа и гърлото могат сериозно да повлияят на качеството на живота и ежедневните ни взаимоотношения. Каквато и да е причината да потърсите помощта на висококвалифициран УНГ специалист, ние сме тук, за да ви помогнем да се възвърнете пълноценния си начин живот.