Педиатър в София - преглед при детски лекар в медициснки център INSPIRO

Педиатрия

Медицински център INSPIRO разполага с висококвалифицирани педиатри и специалисти по детска пневмология и фтизиатрия. За малките ни пациенти предлагаме профилактика, диагностика и лечение на най-честите детски болести с фокус върху инфекциозните заболявания на дихателната система (остри ларинготрахеити, бронхити, бронхиолити, пневмония), гнойно-възпалителни болести на бронхо-белодробната система (муковисцидоза, бронхиектазии, хронична влажна кашлица) и респираторна алергия (бронхиална астма, алергичен ринит).

В тясно сътрудничество с алерголог, специлист по УНГ и медицина на съня, предлагаме комплексно обслужване на децата с остри и хронични респираторни оплаквания с възможност за функционално изследване на дишането (спирометрия, бронхо-дилататорен тест) и определяне на атопичния статус.

Детска пулмология

Ако детето Ви има проблеми с дишането или проблем с белите дробове, помощ може да окаже детски пулмолог с опит и квалификация за лечение на деца. Детските пулмолози диагностицират, лекуват и следят развититето на деца с дихателни и белодробни проблеми а от раждането им до 21-годишна възраст.

Какъв вид лечение предоставят детските пулмолози?

Детските пулмолози лекуват деца със следните състояния:

Къде мога да намеря детски пулмолог?

Детските пулмолози практикуват в специализирана детска болница, медицински центрове, както и в обществени болници. Вашият педиатър може да насочи Вашето дете към детски пулмолог за помощ при проблеми с дишането. Ако търсите добър детски пулмолог в гр. София, можете да го отркриете в Медицински център INSPIRO, на адрес: София, ул. Петър Протич 4.

Ако Вашият педиатър или семеен лекар предложи, че детето Ви трябва да посети детски пулмолог, можете да сте сигурни, че в медицински център INSPIRO детето Ви ще получи възможно най-добрата грижа.

Детски пулмолог в Медицински център INSPIRO – най-добрата грижа за вашето дете!

Децата и тийнейджърите не са просто малки възрастни. Техните тела растат и имат индивидуални медицински нужди. Децата изразяват своите притеснения по различен начин от този на възрастните и не винаги могат да отговорят на задавани им медицински въпроси. Детските пулмолози знаят как да изследват и лекуват малки деца и тийнейджъри по начини, които им помагат да се отпуснат и да си сътрудничат.